Bewust jij

Ik wordt blij als ik je kan helpen herinneren dat je meer bent dan een lichaam.
Ik wordt gelukkig als ik je kan helpen om thuis te komen bij jezelf.
Ik voel me dankbaar als jij dat ook voelt.
Ik ben liefde net als jij.

Jezelf zijn in vrede en harmonie. Gezondheid ervaren, een gelukkig leven leven. Zonder oordeel naar jezelf en anderen kunnen kijken. Is dit niet iets wat iedereen zou willen?
Wat weerhoud jouw ervan om dit ook echt te kunnen doen?
Zijn dat lichamelijke of geestelijke klachten die je vast houden in een bepaalde levens situatie?
Ben je op zoek naar die innerlijke vrede, geluk, harmonie, rust in de wereld om je heen maar geeft dit geen voldaan gevoel?
Wil je je leven meer betekenis geven maar weet je niet hoe?

Er zijn heel veel thema`s die ervoor kunnen zorgen dat er alsmaar vragen op blijven komen waar op korte termijn een antwoord op is maar op de lange termijn geen voldoening uit gehaald wordt.

Het mooie is dat alle antwoorden bij jezelf gevonden kunnen worden door naar binnen te keren in jezelf. Dan komen de antwoorden in wijsheid naar je toe.
Wanneer je mind, je ego, stiller wordt kun je die wijsheid gaan voelen en horen. Je intuïtie geeft dan altijd de juiste informatie en wijst je de weg naar dat wat voor jouw bestemd is.

Onverwerkte trauma`s en emoties, negatieve overtuigingen zorgen ervoor dat de mind gevoed wordt om alles buiten jezelf te zoeken. Het zorgt voor afleiding om maar niet naar binnen te kunnen keren want daar voelt het ego zich goed bij.

Door deze gevoelens en gedachten te gaan inzien, te doorgronden en los te laten vind er een transformatie plaats van ego naar een hart gedragen bewustzijn. Dit is een proces waar zelf liefde de sleutel in is.

Door middel van energetische healing, adem healing en begeleiding bij thema`s uit dit of vorige levens die gezien en bewust gemaakt mogen worden help ik iedereen die open staat naar deze transformatie.