Waar kan ik je bij helpen?

Healing wordt al eeuwen gebruikt om te helpen bij allerlei ziekte`s, pijnen en geestelijke ongemakken. Bij healing wordt gebruik gemaakt van universele kosmische  levensenergie, die overal aanwezig is, in en om ons heen.

Overal waar deze levensenergie niet stroomt ontstaan blokkades. Deze blokkades herken je aan het feit dat je onrust ervaart, rust zoekt buiten jezelf, afleiding zoekt in de vorm van bijvoorbeeld uitgaan, drank, drugs, winkelen, gamen en andere vormen van verslavingen.

Fysiek merk je dat de energie niet stroomt als je lichamelijke klachten hebt. Deze klachten kunnen onder andere zijn:
-Migraine, hoofdpijn
-Reuma of andere auto-immuunziekten
-Kanker
-Diabetes
-Astma en andere klachten aan de luchtwegen
-Pijn in een bepaald lichaamsdeel
-Een breuk door een ongeval
-Operatieve ingrepen
-Ingrijpende behandelingen zoals chemotherapie, bestralingen en medische trajecten met veel medicatie

In sommige gevallen is het alleen belangrijk dat de energie weer gaat stromen zodat je lichaam zichzelf weer kan genezen. In andere gevallen is het naast het oplossen van de blokkade, ook belangrijk de oorzaak te achterhalen en deze energetisch te helen en op te lossen.

Mentaal kun je merken dat er blokkades in jouw systeem zijn als je:
-Negatieve gedachten hebt, die maar blijven terugkomen
-Depressies of andere psychische klachten hebt
-Burn-out of overwerkt bent
-Angsten, zowel groot als klein die iedere keer terug komen of groter worden
-Emoties die je niet onder controle hebt, of je doet zo je best om ze onder controle te houden dat je continu op je tenen loopt

De lijst van fysieke en mentale klachten is uiteraard veel langer dan er hier beschreven wordt. Door de invloed van verschillende factoren zijn we lichaam en geest als gescheiden gaan zien. Hierdoor wordt ook gedacht dat je zonder reden ziek kan worden. Oude wijsheid laat echter zien dat er altijd een oorzaak en gevolg is en dat die oorzaak ook gevonden kan worden. Pas als je de oorzaak weg haalt geef je je lichaam de kans om zichzelf te herstellen. Alle wijsheid zit namelijk al in jouw lichaam!

Wanneer emoties en negatieve gedachten te lang aanwezig blijven, werken deze indirect door op het lichaam. Dan ontstaat er ziekte of pijn, maar ook bijvoorbeeld een ongeluk heeft jou iets te zeggen. Jouw ziel weet wat de herkomst is van deze gevoelens en gedachten, waar en wanneer ze gemaakt zijn en wat de toedracht is geweest. Door healingenergie en contact te maken op zielsniveau, kun je de oorzaak achterhalen en door mijn begeleiding de emoties die nog in jouw systeem aanwezig zijn loslaten, negatieve overtuigingen loslaten en transformeren naar positieve overtuigingen.

Naast ondersteuning bij fysieke en mentale problemen kan ik je ook helpen als je antwoorden zoekt op levensvragen, bezig bent met spirituele ontwikkeling, nog meer wilt leven vanuit jouw unieke zijn, of als je in de flow van ascensie mee wilt gaan.

Tijdens de healing worden we geholpen door liefdevolle lichtwezens die voor jouw specifieke heling bestemd zijn. Alles gebeurd volgens jouw zielenplan en er zal dan ook nooit iets gebeuren als wat jouw ziel op dat moment aankan. Vertrouw daarop.

Wil je graag een afspraak maken, neem dan contact op.