Spiritueel

Als lichtwerker, hooggevoelige of wanneer je voelt dat je niet past in de maatschappij, kun je niet alleen te maken hebben met lichamelijke of mentale klachten, maar ook met het omgaan met jouw gaven. Het kan zijn dat je helderziend, helderhorend, helderwetend, helderruikend of helderproevend bent, maar dat je niet weet hoe je hier mee om kunt gaan. Ook kan het zijn dat je moeite hebt met aarden, al heb je hier al van alles voor gedaan.

Naast de 3e dimensie waar we nu in leven, zijn er nog meer dimensies. Als je gevoelig bent, kun je hier contact mee maken. In deze dimensies kun je in verbinding staan met overleden dierbaren, lichtwezens, engelen en opgestegen Meesters. Daarnaast zijn er net als hier op Aarde, ook wezens die leven vanuit het donker. Deze kunnen invloed hebben op mensen in de 3e dimensie. Zeker als je bezig bent met spirituele ontwikkeling, kan het zijn dat je op enig moment een wezen tegenkomt vanuit het donker. Als je niet weet hoe je hier mee om moet gaan, kan dit behoorlijk beangstigend zijn. Toch vraagt deze tijd dat alles in balans wordt gebracht, zowel het licht als het donker. Ik kan je begeleiden om hier mee om te gaan.

In al deze gevallen kan ik je helpen om in je kracht te staan en je leren om om te gaan met jouw vorm van helder informatie krijgen en deze te gebruiken als jouw kracht. Je hebt deze gave immers niet voor niets. Je mag daar gebruik van maken, de wereld heeft jou en iedereen nodig. Als jij leeft vanuit je eigen kern, je niet laat afleiden door wat anderen kunnen en doen, kom je terecht in je eigen energie. Zo kun je ook beter in je eigen energie blijven en beter aarden. Je hebt het recht en de taak om te leven vanuit jou eigen energie. Als we dit allemaal doen, wordt de Aarde een prachtige plek, vol met Liefde en Licht. Ik help je graag om je te verbinden met jouw Licht. Voel je dat het tijd is om alles te transformeren wat niet bij jou past? Maak dan een afspraak. Naast persoonlijke sessies en persoonlijke healingtrajecten geef ik ook maandelijkse lichtcirkels, lessen spirituele ontwikkeling en ascensielessen. Alles afgestemd op deze tijd en in verbinding met jou.