Even voorstellen

Mijn naam is Gerben Speksnijder. Ik woon met mijn vrouw Goverina en onze twee kinderen, Dennis en Sanne, in Krimpen aan den IJssel. Na een carrière als ondernemer in de haven, ben ik door diverse gebeurtenissen, er achter gekomen dat er meer is dan alleen hard werken, doen wat de maatschappij van je verlangt en mee gaan in de sleur van de dag.

Door lichamelijke klachten van reuma, chronische vermoeidheid en stress werd ik teruggefloten om mijzelf te gaan vinden. Mijzelf vinden om echt te weten wie ik ben en wat mijn werkelijke doel is in mijn leven. Ik ben in aanraking gekomen met healing om van mijn klachten af te komen, wat ook gelukt is. Dat was het begin van een transformatie, die mij uiteindelijk gebracht heeft wat ik nu mag doen.

Zelf healing geven en mediamieke zielsbegeleiding om ook jou te helpen bij ziekte, pijn, levensvragen en bewustzijnsgroei.
Want wat voor mij heel duidelijk is geworden, ziek worden is geen toeval, het is een roep van je ziel die aandacht wil om je weer op je eigen pad te zetten.

Na diverse opleidingen en workshops heb ik mijn diploma medium trance-healing therapeut behaald. Dit was ook de opstap om mijn eigen praktijk te beginnen met de naam Licht leven-Krachtig zijn. Mensen verder helpen om verlicht, liefdevol te kunnen leven met de kracht van hun innerlijk zijn, dat is mijn missie.