Ascensie workshop

Waarschijnlijk heb je al vaker gehoord over ascensie. Ascensie betekent het verhogen van je trilling door innerlijke groei en bewustwording. De Aarde is aan het ascenderen, haar trilling gaat omhoog. Dit is wat zij zelf toestaat om over te gaan naar een nieuwe tijd. Deze nieuwe tijd is de tijd van de 5e dimensie. Wij leven nog in de 3e dimensie, die gepaard gaat met dualiteit. Deze dualiteit zie je steeds sterker in de wereld. Deze dualiteit zit echter ook in onszelf en dit zorgt voor verzet. Verzet tegen innerlijke en uiterlijke veranderingen, die nodig zijn, maar ook veel angst en onzekerheid oproepen. Diep in jou, in je ziel, weet je echter dat het nodig is om het oude los te laten. Pas als jij het oude durft los te laten, komt er ruimte, waardoor je het nieuwe kunt omarmen. Door je trilling te verhogen wordt je bewuster van je eigen patronen en die in de wereld.


Herken je dit bij jezelf of ben je benieuwd hoe het voelt om jouw innerlijke trilling te verhogen, te ervaren wat het met je doet?

Dan is deze ascensie dag iets voor jou!

Elke dag stromen de energieën van de 7 Heilige Vlammen vanuit de kosmos, de Bron van alles wat is, naar ons toe. Deze vlammen, uit het hart van God, hebben een eigen geascendeerde meester die zijn of haar liefde, kennis en wijsheid bij je wil laten opbloeien. In de workshop werken we met deze energie. De Heilige Vlammen zijn ook verbonden met de 7 hoofdchakra`s en jouw aura. Door deze helende kracht toe te laten, komen oude vast zittende energieën los, wat een positieve werking heeft op jouw lichaam, geest en ziel.  

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende datum of neem contact op om je aan te melden.