7 Daagse ascensie transformatie

Ascensie, mee gaan naar de nieuwe tijd van 5d, verhoging van je persoonlijke trillingsfrequentie door de transformerende werking van de 7 Heilige vlammen.
Om je volledig te kunnen overgeven aan de flow van het leven, de nieuwe jij te omarmen, is het van belang om het oude los te laten. Om dit te doen mag je eerst gaan helen. Helen door de chakra`s in balans te brengen, overtuigingen en emoties los te laten, het energetisch kanaal waar de levensenergie doorheen stroomt te openen.

Dat zijn een aantal voorbeelden van de werking van de 7 Heilige vlammen. Elke vlam heeft een eigen helende werking, die verbonden is met 1 van de 7 chakra`s en jouw ziel.
Elk chakra is verbonden met bijliggende organen, spieren, pezen en gewrichten. Dus wanneer alles meer in balans komt, zal ook jouw fysieke lichaam daar positief op reageren.

Deze workshop wordt 2 keer per maand op de zaterdag ochtend gegeven. Iedere keer wordt 1 van de 7 Heilige vlammen besproken en krijg je healing op het bijbehorende chakra. Omdat deze workshop over een ruimere tijd wordt gegeven, kun je op ieder moment instappen.

De duur is 7 ochtenden van ongeveer 1.5 uur.

De prijs is €99,-  voor 7 bijeenkomsten.

Kijk in de agenda wanneer de volgende workshop begint of neem contact op.